We hebben een voucher van 1.640 euro voor je klaarliggen

Je was één van de duizenden beleggers die de afgelopen maanden kennis hebben gemaakt met Beurs Magazine en ik hoop dat je net zo enthousiast bent als de vele laaiende mails die we reeds hebben mogen ontvangen. 

Iedereen vertelt ons dat ze enorm gelukkig zijn met de content die we maandelijks presenteren en steeds weer uitkijken naar het nieuwe nummer. 

En alhoewel we de prestaties best op langere tijd evalueren, mogen we nu reeds tevreden terugkijken op enkele mooie resultaten. 

In het november-nummer ging het over Square, een bedrijf dat de banksector voorgoed zal veranderen en het potentieel heeft om heel de  financiële sector op te slokken. 

Ondertussen publiceerde men kwartaalcijfers en deze tonen in ieder geval dat de resultaten er alvast zijn.

Waar analisten een winst per aandeel van $0,16 hadden verwacht, werd het maar liefst $0,34!

Lezers hadden in de dagen nadien nog de kans om het aandeel voor $152 op te pikken, maar inmiddels ging de koers al over de $200! Een stijging van 32% op enkele dagen tijd.

In de editie ervoor ging het over Mercadolibre, de Amazon van Latijns-Amerika. En ook hier ontgoochelde de koersstijging niet. Er kwam 47% bij sinds de bodem. 

In datzelfde nummer kregen lezers ook meer te horen over Suncor Energy, één van de meest contraire beleggingen die we in lange tijd zagen. En wederom volgde de resultaten snel: het aandeel steeg inmiddels al 53% in waarde.

Ik kan je niet vertellen hoe gelukkig we zijn met de vele positieve reacties in onze mailbox. We zijn echt enorm dankbaar voor de vliegende start in deze moeilijke tijden en we willen daarom graag iets terugdoen.

We willen je graag opnieuw de mogelijkheid bieden om je abonnement te converteren naar een Lifetime abonnement

Dit betekent dat je nu een éénmalige vergoeding betaalt en de nummers de rest van je leven kosteloos krijgt toegestuurd (of in ieder geval zolang we Beurs Magazine publiceren).

Dit vraagt vandaag een iets grotere investering, maar die verdien je op minder dan twee jaar terug.

Normaal kost een abonnement 199 euro per jaar, waardoor je 1.990 euro zou betalen om de nummers het komende decennium toegestuurd te krijgen.

Een lifetime abonnement kan je vandaag 1.640 euro besparen.

Ja, je hoort het goed: voor 350 euro extra, krijg je de nummers voor de rest van je leven toegestuurd.

350 euro is zelfs minder dan twee jaar abonnement aan de reguliere prijs van 199 euro!

Dit is echt een no-brainer en de beste investering die je kan doen.

Hou er rekening mee dat dit je absoluut laatste kans is om een lifetime abonnement af te sluiten aan deze voorwaarden. Een aanbod dat wellicht nooit meer herhaald zal worden.

Neem dus gerust even de tijd om deze optie ernstig te overwegen. Je krijgt niet iedere dag de kans om een investering op minder dan twee jaar terug te verdienen.

Klik hier om je huidig abonnement te upgraden

Aanbod vervalt over ...

Days
Hours
Minutes
Seconds