Wat mag je verwachten als lezer van Beurs Magazine?
Iedere maand krijg je toegang tot de nieuwste editie van ons magazine met daarin steeds 3 tot 4 diepgaande analyses van interessante aandelen.
Heel het nummer bevat 30 tot 40 pagina’s met concrete info voor het beheer van je portefeuille.
De artikels zijn op een vlotte en toegankelijke manier geschreven waardoor de inhoud makkelijk te begrijpen is en je op minder dan een uurtje weer helemaal bij bent.
Uit de gepresenteerde analyses maken we een voorkeursselectie die we ook actief voor je gaan opvolgen.
Dit zijn onze beste ideeën die we vaak ook kopen voor onze persoonlijke portefeuilles.
We volgen deze posities op de voet voor je op tot er een verkoopadvies volgt.
Tot op heden werd voor 11 transacties een verkoopadvies gegeven waardoor we hier alvast de balans kunnen opmaken:
Wie 5.000 euro investeerde in iedere aanbeveling realiseerde een winst van 50.104 euro.
De gemiddelde winst bedroeg 95,4%, een resultaat waar je mee naar buiten kan komen. Zeker als je weet dat BeursMagazine pas minder dan twee jaar geleden gelanceerd werd!
In iedere editie vind je bijdrages van Stefan Willems, Bart De Schutter en Maarten Verheyen.
De laatste ken je misschien als…
De man met de stalen zenuwen!
Maarten Verheyen voorspelde de kredietcrisis van 2008 en wordt wel eens de man met de stalen zenuwen genoemd omdat hij in het verleden al vaker bewees een goede neus te hebben voor uitzonderlijke situaties.
Het gaat gewoonlijk over beleggingen waarvan anderen op dat moment niet veel moeten weten en daardoor uitzonderlijk goedkoop zijn. Eens het bijzonder negatieve sentiment een beetje verbetert, zijn er spectaculaire winsten te realiseren.
Zo adviseerde hij in 2013 lezers om bitcoins te kopen tegen $100. Op dat moment was bitcoin amper bekend bij het brede publiek en moesten beleggers er nog niets van weten. Wie volgde, realiseerde een rendement van 5.000% op zijn investering. Wie 2.000 euro investeerde, liep weg met 100.000 euro.
Enkele jaren later zag hij een unieke situatie ontstaan bij de goud- en zilvermijnen. Na een lange berenmarkt waren deze bijzonder goedkoop geworden en Maarten stak een groot stuk van zijn persoonlijke portefeuille in diverse mijnaandelen. Het bleek een voltreffer. Zijn totale portefeuille steeg dat jaar met 156% in waarde.
Een volgende opportuniteit ontstond een jaar later met een zeldzaam en vrij onbekend edelmetaal: rhodium. De prijs was in de jaren voordien met 91% gedaald en ten opzichte van beleggers moest je er niet over beginnen.
Waarom zou je in hemelsnaam beleggen in een activa die het de voorbije jaren zo slecht deed? Dat is natuurlijk altijd het drama van contrair beleggen. Wanneer iets goedkoop genoeg is, wil niemand het meer hebben. Her zijn echter het soort situaties waar Maarten Verheyen mee floreert. Hij adviseerde rhodium tegen minder dan $1.000 per ounce . Drie jaar volgende een verkoopadvies tegen $10.450 per ounce. Wie 2.000 euro investeerde, liep weg met 20.900 euro.
Wat hebben bitcoin, mijnaandelen en rhodium met mekaar gemeen? Het waren stuk voor stuk grondig gehate beleggingen. Beleggingen waarvoor de neus werd opgehaald. Beleggers die erover hoorden, draaiden met de ogen en liepen er van weg. Tot ze enkele jaren hoorden welke monsterwinsten ze hierdoor aan zich voorbij zagen gaan…
Beleggers voelen zich comfortabeler in een groep. Ze kopen liever de aandelen die iedereen koopt want dat voelt veilig. De voorbije maanden kochten ze Facebook, Amazon en Netflix. Stuk voor stuk aandelen die de voorbije weken en maanden door het putje gingen.
Als je de aandelen koopt waar iedereen de mond over vol heeft, betaal je daarvoor een topprijs en loop je net méér risico in plaats van minder.
Wie gehate aandelen koopt tegen een absolute bodemprijs heeft een aanzienlijke ‘margin of safety’ en kan rekenen op snelle en grote winsten wanneer de fundamentals een beetje verbeteren.
Misschien nog een laatste, recenter voorbeeld? Maarten adviseerde in april 2021 om aandelen te kopen van Peabody Energy … een steenkoolproducent.
Hij had zijn huiswerk goed gemaakt en vastgesteld dat de vraag naar steenkool de voorbije jaren was blijven groeien en er waarschijnlijk tekorten zouden ontstaan in de komende jaren.
Terwijl iedere belegger ons mailde dat steenkool snel tot het verleden zou horen, kochten we massaal aandelen tegen $3,70.
De aandelen werd een jaar later verkocht tegen $21. Dat is een winst van 460%!
Wederom een mooi voorbeeld van het soort winsten dat mogelijk zijn wanneer je goedkope en gehate beleggingen koopt.
Beurs Magazine 60 dagen uitproberen?
Beurs Magazine verschijnt maandelijks en een abonnement kost 49,75 euro per kwartaal.
En je kan nu instappen zonder dat je ook maar iets riskeert dankzij een …
100% tevredenheidsgarantie!
Wanneer je abonneert op “Beurs Magazine” heb je namelijk 60 dagen de tijd om te zien of het wat voor je is.
Had je toch iets anders verwacht, laat het mij dan gewoon weten en ik betaal je abonnement stante pede terug.
De 49,75 euro die je betaalde voor toegang, staat meteen terug op je rekening … en alle nummers die je intussen kreeg … mag je gewoon houden.
Dat is mijn manier om je te bedanken voor de interesse die je toonde.
Met andere woorden, als je vandaag van start gaat met “Beurs Magazine” verbind je je alleen maar tot een proefabonnement.
Je aankoop wordt pas na 60 dagen definitief.
Ik hoop écht dat je dit aanbod ter harte neemt en bereid bent om “Beurs Magazine” de komende 60 dagen uit te proberen.
Eerlijk: veel beter dan dit kan ik het niet meer voor je maken.
PS. Denk eraan: je riskeert niets als je nu abonneert. De komende 60 dagen kan je immers 100% van je abonnementsgeld terugkrijgen indien niet tevreden.